7 June, 2017

Varma leads

Så får du varma leads och nya kunder

Vi hjälper framgångsrikt företag inom olika branscher att få varma leads och nya kunder genom e-postmarknadsföring. I vår databas med marknadsinformation finns 720 000 e-postadresser till nordiska företag. Däribland personliga e-postadresser till beslutsfattare. Det ger dig möjligheten att nå just den målgrupp av företagsledare som söker efter era produkter och tjänster.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!

Varma leads

Vet du att?

Det är 40 gånger lättare att få nya kunder genom e-post jämfört med Facebook och Twitter.
(Källa: McKinsey & Company)

66 % har genomfört ett köp efter att ha tagit emot ett budskap genom e-post vilket är högre än både sociala medier och DR-utskick.
(Källa: The DMA)

Konverteringsgraden är 40 % högre hos e-post jämfört med Facebook och Twitter.
(Källa: Kissmetrics)

Varma leads

Vi hjälper dig med din e-postkampanj från start till mål. Utskicket kvalitetssäkras, mobilanpassas och utformas efter era grafiska riktlinjer. Efter utskicket får du en statistikrapport och kontaktuppgifter till alla de beslutsfattare som varit aktiva i ditt e-postutskick. Med ett enda utskick kan vi potentiellt ge dig hundratals leads att bearbeta.

Se ett smakprov på hur en leads-lista kan se ut, klicka på bilden!

Läs mer om e-postmarknadsföring här!

Skräddarsydd målgrupp

Vi hjälper dig att ta fram din skräddarsydda målgrupp utifrån en rad olika variabler. Bland annat geografi, ett 100-tal branscher och ett 40-tal titlar. Välj bland exempelvis vd, personalchef, försäljningschef, marknadschef eller IT-chef.

Läs mer om e-postadresser här!

”Vi har gjort ett antal e-postkampanjer med Nordic Market Data. Resultatet är en stor ökning av kvalitativa besökare på vår hemsida och att försäljningen steg med 59 % under en vecka. Vi kan varmt rekommendera Nordic Market Data.”
Niklas Torebring, Torebrings Grossist AB

”Vi har testat ett antal leverantörer när det gäller e-postkampanjer och har nu valt att enbart arbeta med Nordic Market Data. Kampanjerna som de hjälpt oss med har gett överlägset bäst resultat. Vi ser det klart och tydligt då vi sänkte vår marknadsföringsbudget med 38 000 kr och ökade omsättningen med 10 %.”
Tony Nilsson, Solberga Konfektyrfabrik AB

Vill du veta mer om hur du får varma leads? Kontakta oss!

Mejla oss på info@NordicMarketData.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+