Trevlig sommar

Trevlig sommar!

Trevlig sommar

Nu är sommaren här och vi blickar tillbaka på en händelserik vår. Med effektiva rutiner bibehåller vi en mycket hög kvalitet i databasen. Bland annat med en mycket låg nivå av hårda studsar i vårt e-postregister. Vi har också optimerat företagsdata, branschindelning och produkter i sökdatabaserna på Largestcompanies.se och Nordicnet.se.

Att underlätta våra kunders dagliga arbete och öka tillgängligheten är något vi värderar högt. Bland annat driver våra IT-tekniker ett projekt för att förbättra vår integrationslösning. Genom dessa förbättringar kommer våra kunder få tillgång till ytterligare information direkt i sitt CRM-system.

Med spänning väntar vi på företagens årsredovisningar och kommer under hösten sammanställa rykande färska topplistor över svenskt och nordiskt näringsliv. Topplistorna kommer vi sedan publicera i den 14:e utgåvan av magasinet Largest Companies. Vill du redan nu kika på de största företagen i Norden kan du se våra sammanställningar som publicerats på Di.se. Läs artiklarna ”Här är Nordens största bolagsjätte” och ”Här är Sveriges största arbetsgivare”.

Nu byter vi kostymen mot shorts och sandaler och tar sommarsemester! Kontoret öppnar igen den 30 juli. Fram till dess är du välkommen att mejla oss på info@Nordic Market Data.se så återkommer vi till dig så snart vi är tillbaka.

Trevlig sommar önskar vi alla på Nordic Market Data!

 


 

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+