17 February, 2017

Söktjänster

Sök företag och leverantörer i Norden

Sök företag, leverantörer, produkter och varumärken i Norden på våra söktjänster Largestcompanies.se och Nordicnet.se. Informationen i sökdatabaserna uppdateras dagligen så att våra besökare alltid har tillgång till aktuell information.

Accessverktygen på sajterna tillåter dig att snabbt och enkelt ta fram dina egna urval utifrån olika variabler. Sök bland företag, beslutsfattare och finansiell information. Exportera informationen till exempelvis Excel.


Largestcompanies – Nordens största företag

Sök företag – LargestcompaniesLargestcompanies innehåller bland annat adresser, marknadsinformation och bokslutsinformation om Nordens 500 000 största företag. Samtliga företag på sajten presenteras med information om vilken placering de har totalt sett och även i sin bransch. Denna rankning återfinns både på nationell och nordisk nivå och visas för en rad olika nyckeltal som omsättning, antal anställda och resultat.

Du kan på ett enkelt sätt ta del av en mängd topplistor baserade på land, län, bransch och välja avgränsning i form av de som har flest anställda, omsätter mest eller har gjort störst vinst. Med vår topplisteväljare tar det bara någon minut att ta fram t.ex. de transport- och logistikföretag i Örebro län som har flest anställda. Möjligheterna är i stort sett obegränsade och passar dig som är analytiker, journalist eller bara nyfiken på hur omvärlden ser ut.

Gå till Largest companies


Nordicnet – Sök företag och jämför leverantörer i Norden

Sök företag – NordicnetPå Nordicnet kan du söka och jämföra leverantörer i Norden. På Nordicnet får du bl.a. svar på vem som kan leverera skogsbruksmaskiner i Västerbottens län eller vilka företag som sysslar med formsprutning i Skåne. Nordicnet underlättar dagligen köp- och beslutsprocesser inom nordiskt näringsliv.

  • Nordicnet är Nordens främsta sökmotor för inköpare.
  • Nordicnet hjälper dig som är i en inköpsfas att hitta specifik företagsinformation och nya leverantörer.
  • Vi ger dig tillgång till information och affärskontakter från 185 000 nordiska företag.

Gå till Nordicnet

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+