18 October, 2017

Öka beläggningsgraden

Jubilarer 2018

Så ökar ni beläggningsgraden

Vi hjälper framgångsrikt företag inom hotell och konferens att öka beläggningsgraden genom e-postmarknadsföring. I vår databas med marknadsinformation finns ca 720 000 e-postadresser till nordiska företag. Däribland personliga e-postadresser till beslutsfattare. Det ger er möjligheten att nå just den målgrupp av företagsledare som sköter bokning av julbord, tillställningar och konferens.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning!

 

Det är 40 gånger lättare att få nya kunder genom e-post jämfört med Facebook och Twitter.
(Källa: McKinsey & Company)

66 % har genomfört ett köp efter att ha tagit emot ett budskap genom e-post vilket är högre än både sociala medier och DR-utskick.
(Källa: The DMA)

Konverteringsgraden är 40 % högre hos e-post jämfört med Facebook och Twitter.
(Källa: Kissmetrics)

 

E-postkampanj från start till mål

Vi hjälper er med er e-postkampanj från start till mål. Utskicket kvalitetssäkras, mobilanpassas och utformas efter era grafiska riktlinjer. Efter utskicket får ni en statistikrapport och kontaktuppgifter till alla de beslutsfattare som varit aktiva i ert e-postutskick. Med ett enda utskick kan vi potentiellt ge er hundratals nya kunder och leads att bearbeta.

Läs mer om e-postmarknadsföring här!

 

Skräddarsydd målgrupp

Vi hjälper er att ta fram er skräddarsydda målgrupp utifrån en rad olika variabler. Bland annat geografi, ett 100-tal branscher och 25 titlar. Välj bland exempelvis vd, personalchef, försäljningschef, marknadschef eller IT-chef.

Läs mer om e-postadresser här!

 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Ring 70 794 1051 eller mejla oss på info@NordicMarketData.se

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+