1 February, 2018

Magasinet


Magasinet med fokus på företagen i Sveriges 21 län

 

Magasinet Largest Companies

I den 13:e utgåvan av magasinet Largest Companies tittar vi närmare på Sveriges 21 län. I unika topplistor kartlägger vi hur svenskt näringsliv ser ut och utvecklas – hela vägen från norr till söder.

För varje län visas de 25 största företagen, totalsiffror och förändring från föregående år gällande omsättning, resultat och antal anställda. Dessutom listas de 10 största branscherna, både omsättning och i relation till branschernas storlek nationellt. Listorna är en temperaturmätning för hur näringslivet ter sig i våra län och vilka trender som vi ser.

Vår förhoppning är att du som läsare ska få en bättre bild av förutsättningarna för ert företags lokala marknad och kunna vässa er affär utifrån vilka möjligheter och hot som finns. Om svaret du söker inte finns här, tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

 

Trevlig läsning!

Topplistor Norden >>

Topplistor Sverige >>

Topplistor Sveriges län >>

 


Skarpa insikter skapar bra affärer

För att utveckla sin affär krävs ett holistiskt synsätt där alla bitar av pusslet fallit på plats. Vassa insikter för styrelse och ledning för affärsplanen, överskådliga data över regionen och branscher för säljchefer och rätt kontakter och information för säljare. Det är en utmaning som ofta låter lättare än vad det är – men med rätt affärsstöd kan det bli verklighet. Läs artikeln här!


Titta närmare på näringslivet i Sveriges län

Gotlands länVästra götalands länSkåne länNorrbottens län
Stockholms länÖrebro län

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+