All hands on deck skördar frukterna av sin kampanj

All hands on deck skördar frukterna av sin kampanj

 

Kundcase: E-postmarknadsföring


All hands on deck arbetar med att utbilda företag inom hjärt- och lungräddning och första hjälpen – utbildningar som räddar liv. Varje år inträffar ca 10 000 hjärtstillestånd i Sverige. Det är 1 var 50:e minut. Av dessa överlever endast ca 600 personer. Genom att nå ut till företagsledare och öka kunskapen på företag hoppas All hands on deck att statistiken blir bättre.

I vår första kontakt med Henrik Karlström på All hands on deck framkom det att företaget har ett behov av att fokusera mer på kärnverksamheten och mindre på sälj.

”Jag har stått i valet och kvalet då jag behövt öka på säljet men själv helt ärligt suger på kalla samtal. Jag är övertygad om att det är bäst ekonomi att låta den som är bäst på sin sak ska göra det och för mig är det bättre att vara på fältet och göra utbildningar mm.” Säger Henrik Karlström.

Henriks verksamhet befinner sig i Kristianstad där han har ett stort antal kunder, men nu var han redo för ett större upptagningsområde. Tillsammans valde vi att rikta e-postutskick till Skåne, Blekinge samt Kronoberg för att täcka så mycket i södra Sverige som möjligt. E-postkampanjen skickades till vd:ar och personalchefer på företag som har minst tre anställda.

Tanken med utskicket var att vi på Nordic Market Data skulle generera leads som sedan skulle bearbetas ytterligare. Kampanjen genererade så mycket leads att Henrik inte hade kraften för att bearbeta allt själv utan var tvungen att ta in en tredje part som skulle hjälpa honom att håva in affärerna.

Lite skeptisk var jag men valde ändå att prova och fick väldigt bra statistik tillbaka. Jag kan se en stor ökning av trafik på både hemsida och Facebook. Tog det slut sen då?? Nä naturligtvis inte. Detta gav mig även ett betydligt varmare material för min säljbyrå som jag senare anlitade och nästa vecka börjar vi skörda frukterna därifrån.”

Vill du säkra din arbetsplats med utbildningar som räddar liv?

Läs mer på Allhandsondeck.se eller kontakta Henrik Karlström här!

 


 

CMPartner AB är nu Nordic Market Data AB
+