17 March, 2017

Registervård

Registervård

Registervård för uppdaterade register och CRM-system

Med registervård håller du dina kundregister och CRM-system aktuella vilket ger mindre felmarginaler och sparar tid och resurser i din kundkommunikation. Vi vet att informationen i ett kundregister är en färskvara och att den förändras kontinuerligt. Företag går i konkurs, byter adress och telefonnummer m.m. Ofta innehåller registret även en mängd dubbletter. Vi hjälper dig att hålla ordning och reda i dina register och säljstöd.

Aktuell information om dina kunder
Kontaktinformation till beslutsfattare
Finansiell information

Har du frågor? Kontakta oss!

Ring 08-562 325 02, mejla oss på [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Registervård – fräscht, uppdaterat och dubblettrensat

Vi ser till att ditt kundregister håller högsta kvalitet – och att det så förblir. Vi fyller på med organisationsnummer och matchar ditt kundregister mot vår nordiska databas och kan då bevaka alla förändringar såsom konkurser, adressbyten, nya telefonnummer, nya befattningar och mycket annat.

Alla nya uppgifter levereras till dig i en fil som du läser in i ditt kundregister. Du kan välja mellan att uppdatera det vid ett specifikt tillfälle eller att få löpande uppdateringar.

För att uppnå högsta möjliga kvalitet kvalitetskontrolleras testfilen, granskningsfilen och totalfilen. All information/registerinnehåll från ditt företag hanteras konfidentiellt. Som kund har du den slutgiltiga granskningsplikten.

 

Kontaktformulär