17 February, 2017

Marknadsinformation

Marknadsinformation om fyra miljoner nordiska företag

MarknadsinformationVi är experter på det nordiska näringslivet. Vår databas innehåller högkvalitativ marknadsinformation om fyra miljoner nordiska företag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det ger dig oändliga möjligheter att hitta rätt målgrupp att nå med direktmarknadsföring eller underlag för beslut och analys.

Vi förser dig med marknadsinformation och tjänster efter dina önskemål:

Adressregister till företag

E-postadresser till företag

Registervård

E-postmarknadsföring

CRM-integration


Har du frågor? Kontakta oss!

Ring 08-562 325 02, mejla oss på info@cmpartner.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.


CMPartner: En pålitlig leverantör av marknadsinformation

När du väljer CMPartner får du:

 • 100 % leveransgaranti
 • Snabba leveranser
 • Information från alla företag i Norden
 • Möjlighet att ta fram precisa urval utifrån en rad olika parametrar
 • E-postadresser som endast ger någon enstaka procent i hårda studsar
 • Ett korrekt branschindelat urval

Vi hjälper dig att ta fram ditt målgruppsurval utifrån:

 • 25 titlar: Exempelvis vd, ekonomichef, försäljningschef, marknadschef och inköpschef
 • Geografi: Land, län, ort, kommun eller postnummer
 • Ekonomiska nyckeltal: Exempelvis omsättning, resultat och antal anställda
 • Branscher utifrån Svensk näringsgrensindelning (SNI 2007) Bäst träffsäkerhet i branschen!
 • Produkter, varumärken och agenturer Unika i branschen!


Marknadsinformation med 100 % leveransgaranti

Vi är måna om att du som kund ska känna dig nöjd och få högsta möjliga kvalitet på informationen. Därför ger vi dig 100 % leveransgaranti. Det innebär att vi kompenserar eventuella fel med ny information.

 


Kvalitet – vår högsta prioritet

Kvaliteten på informationen i databasen är vår högsta prioritet. För att kunna säkerställa detta har vi en egen avdelning som helhjärtat ägnar sig åt att uppdatera, rätta och förbättra. Det gör att vi är unika och förmodligen har bäst kvalitet av alla i branschen.

Några exempel på vårt kvalitetsarbete är att vi kontinuerligt arbetar med att rätta upp felaktiga e-postadresser. Vi arbetar även med att branschfördela företagen på ett korrekt sätt så att ditt urval och analysunderlag ger bästa möjliga resultat. Vår dataexpert Gunnar Larsson gör ett gediget arbete.
– Noggrannhet är nyckeln till den höga kvaliteten. När det gäller e-postadresser så måste man rätta upp de hårda studsarna efterhand, då kommer de ligga på en låg nivå. Ingen bokstav får vara fel. Är det Kennet eller Kenneth? Larsson eller Larson? Används .com eller .se? Minsta lilla felaktighet i adressen leder till en hård studs. Noggrannhet lönar sig. Bra kvalitet ger nöjda kunder.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete på bloggen 

 

Att få en korrekt bild av branschernas utveckling i svenskt näringsliv är inte bara av allmänintresse utan också avgörande för resultatet av marknadsföringskampanjer samt målgrupps- och konkurrentanalyser. Vi har därför satsat stort på att granska och korrigera branschindelningen av företagen i databasen. Indelningen är kvalitetssäkrad och utökad för att kunna ge ett korrekt och relevant underlag.

Våra topplistor publiceras årligen i bland annat Dagens industri, Svenska Dagbladet och flertalet länstidningar. Vi är måna om att ge en korrekt bild av näringslivets utveckling och vara en tillförlitlig källa.

 


Kontaktformulär