21 June, 2017

Branschrapport

Nyhet! Branschrapport

Hur står sig ditt företag mot konkurrenterna? Vilka beslut leder till fortsatt framgång? Det och mycket mer får du svar på i vår nya branschrapport. Denna rapport ger dig unika möjligheter att analysera valfri bransch (SNI). 58 sidor med det du som företagsledare behöver för att hålla dig uppdaterad. Den är också ett perfekt diskussionsunderlag i ledningsgruppen eller styrelsen.

  • Rapporten ger en komplett analys av hela bokslutsåret (dvs inte på det senaste inkomna där man blandar olika årsbokslut)
  • Branschkoden är bearbetad, kvalitetssäkrad och komplett med rätt antal företag
  • Vid beställning får du rapporten i PDF-format snabbt och enkelt direkt till din mail
  • Både branschtotaler och län i samma rapport

 

Här kan du se ett exempel på hur branschrapporten ser ut.
Se dummy här!

Branschrapport på valfritt urval

4 900 kr

Branschrapport

 Har du frågor eller vill beställa?

Ring 08-562 325 02, mejla oss på [email protected] eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

Analys av valfri bransch

Vi arbetar dagligen med att branschindela företagen i vår databas och är därmed bäst i klassen på att leverera en korrekt grunddata. Många liknande rapporter baseras på ett automatiserat branschurval som i många fall innehåller felaktig information – men vi presenterar inte päron och äpplen. Vår branschindelning är kvalitetssäkrad och utökad för att ge dig ett korrekt och relevant analysunderlag. Du har också möjligheten att själv granska och redigera datan som rapporten baseras på.

Rapporten tas fram utifrån valfri bransch. Samtliga företag i vår databas är registrerade på en branschkod (SNI). SNI-trädet består av ett hundratal huvudkategorier. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att branschindelningen är korrekt och kan därför ge en mer sanningsenlig analys än andra branschrapporter.

Ladda ner branschöversikten här!

 

Kontaktformulär